Julai 31, 2010

i'll SURVIVE

actually bile dengar lagu nie teringat kt my fren "qila"..coz die mcm sinonim je ngn lagu ni time duk kt beranang dulu..apepun..kite enjoysss...


At first I was afraid
I was petrified
I kept thinking
I could never live without you by my side
But then I spent so many nights
Just thinking how you'd done me wrong
And I grew strong
I learned how to get along
So now you're back
From outer space
I just walked in to find you here
Without the look upon your face
I should have changed my f-ing lock
I would have made you leave your key
If I'd have known for just one second
You'd be back to bother me

Oh now go,
Walk out the door
Just turn around now
You're not welcome anymore
Weren't you the one who tried to break me with desire
Did you think I'd crumble
Did you think I'd lay down and die
Oh no, not I
I will survive
As long as I know how to love I know I'll be alive
I've got all my life to live
I've got all my love to give
I will survive
I will survive
Yeah, yeah

It took all the strength I had
Just not to fall apart
I'm trying hard to mend the pieces
Of my broken heart
And I spent oh so many nights
Just feeling sorry for myself
I used to cry
But now I hold my head up high
And you see me
With somebody new
I'm not that stupid little person still in love with you
And so you thought you'd just drop by
And you expect me to be free
But now I'm saving all my loving
For someone who's loving me

Oh now go,
Walk out the door
Just turn around now
You're not welcome anymore
Weren't you the one who tried to break me with desire
Did you think I'd crumble
Did you think I'd lay down and die
Oh no, not I
I will survive
As long as I know how to love I know I'll be alive
I've got all my live to live
I've got all my love to give
I will survive
I will survive
Yeah, yeah

Julai 30, 2010

di kala 19.52pm

sakit sgt ati aku nie..da xtau nk cakap kt sape..nk ngadu kt sape pun xtau..tangung je sorang2..ape leh buat kn..kwn2 aku cakap aku bahagia..tp dorang xtau dugaan yang datang..ni dtg lagi..tp kalini aku wat2 sabar je..dalam mase yg same menguji ketabahan diri sendiri..tp sebenarnye aku xkup kuat.. :-(

aku xtau sampai tahap mane aku leh bersabar lagi..betol2 makan dalam..tp ape leh buat..sabar n terus bersabar je..moge Allah bugy aku kekuatan untuk melayan kerenah die..moge die berubah untuk kebaikan we all bersame..tensennnnnnnnn....bile tensen mule jd lapar...tp xde selera nk mkn..ape yang aku leh buat lagi..aku tido awal...tp tido pun xtenang..coz ati cakit je..tp pakse tido..n akhirnye mmg tido..


YA ALLAH KUATKAN SEMANGAT HAMBAMU INI UNTUK MENGHADAPI DUGAAN DARI MU

Julai 28, 2010

FENIN

baru je selesai mandi n wangi2..penat sgt..baru balik dari opis..keje melambak..nk muntah buat keje je..tp xpe..leh claim OT..wat tmbh2 duit nk beli kasut kt sogo tu..yuhuuu..jgn pk yg bukan2..aku beli kasut yang rega nye RM15.90 sahaje..xmo mahey..bkn pakai pun..wat hiasan je kt umah..arini dapat due cerita yang xenak untuk didengari..

• kecurian berlaku di opis aku..kehilangan duit seorang staff berjumlah RM250
• seorang nenek jatuh dari tingkat 4 dan terus masuk longkang..meninggal dunia

due berite yang xdisangka..untuk kes yang petame..actually mende ni berlaku semalam..tp aku baru tau waktu lunch td..e2 pun setelah cik2 gossiping inform..sgt terkejut n sgt meremang bulu roma dgr..coz sebelom ni xpenah ade kes cmni..aku mmg selalu je letak nfon or wallet atas meja smbil berjalan2 ke tmpat lain..n drawer pun xpenah nk berkunci ..tp bile da jd cmnie..seriau lak aku dgr..tp dlm wallet aku xpenah ade duit byk pun..so..Insyallah..kepade pencurik..jgn r wat keje cmni..opis kot..

kes kedua di petik dari pemberitahuan oleh En Tunang kepada aku sejurus aku smpai umah..ade sorang nenek ni nyanyok..die g panjat penghadang tue..pastu die jatoh..adoi...dari tingkat 4 tue..mmg dasyat r..n nenek tu termasuk dalam longkang..dan mmg ajal die xpanjang..nenek tu meninggal di tmpat kejadian..kesian..mest anak die terkilan sangat..adoi..ni yg wat takot nk duk umah tinggi2 ni..luckly aku tgkat 1 je..so..kepada anda di luar sane..sile r amik langkah berjage2 dalam memastikan family kite sentiase selamat...Amin

Julai 27, 2010

SAHABAT


Sesuatu yang terindah
dalam hidupku adalah ...
selalu bersamamu ...
menjadi sahabatmu
adalah anugerah bagiku

tiada sehangat senyum mesramu

tiada sebening gelak tawamu
seandainya kau beri izin
hendak ku menjadi
sahabat sejatimu
Menjadi harapanku
adalah bersama denganmu
Menjadikan aku cemas
adalah berpisah denganmu
Enhanced by Zemanta

Julai 26, 2010

Tercipta Untukku



just want to share this Video and indirectly nk say thanks to my En.Tunang coz byk melayan kerenah aku..Hope our love never end..cinta kamu sampai syurga.INSYALLAH

25.07.2010-ke MELAKA

ni dieeeee....aku n En.Tunang telah ke Melaka..seawal kul6.30 pagi da bangun..kol En tunang suh beliau bangun n besiap..around kul 7.30 beliau da sampai..we all pun bergerak ke Melaka..before that,just want to inform u ols..destinasi Melaka ini adalah pilihan aku..En Tunang orait saje..tengkiu En.Tunang..1st sekali,masuk kete beliau lapor..pastu we all pun singgah breakfast di Mc'Donald dekat ngn Mints hotel tue..Beliau je yang mkn..aku xlalu nk breakfast pagi2..kang termuntah..minum susu sajee....enoughhh for me..ni gmbo beliau breakfast sambil aku snap wajah beliau..uhukkk




after da kenyang dan melayangkan senyuman yang manis..we all pun meneruskan perjalanan ke Melaka...En Tunang yang drive sambil aku melayan borak beliau..borak2 da sampai Ayer Keroh..our 1st destination is Taman Mini Malaysia..sume rumah setiap negeri ade kat sini..kene bayar sorang singgit je untuk masuk..ni r antara gmbo yang di tangkap dalam Taman Mini Malaysia..




selepas melihat kesenian rumah yang dibina di setiap negeri..we all menuju ke Zoo Melaka..ini adalah tempat kegemaran En Tunang..sgt teruja..walaupun da 98kali we all pegy Zoo negara..tunangku pencinta Flora+Fauna..before masuk kene bayar RM7 hengget sorang..so..mulelah perjalanan di dalam zoo..we all juge sempat naik tramp yang di charge RM2 hengget seorang..enjoy the pic in the Malacca Zoo..






OK..da penat da time nie..satu zoo we all tawaf..ku kuatkan semangat jua demi kamu En.Tunangku..huhu..poyoz je..our last destination is Dataran Pahlawan..here ade banyak bangunan yang lame2 such as A'Famosa, Museum Islam Melaka etc..actually xberape ingat pun name2 bangunan tue..huhu..sangat panas ketika e2..pelbagai pose diberikan demi merealisasikan permintaan peminat..kahkah..hamik...





Bile sangat panas..apelagi..mencarik r mende yang leh sejukkan tekak nie..here we are..ABC + Cendol jagung..Indah giler di tepi sungai Melaka yang dahulunye ialah pelabuhan ..





pastu jalan2 lagi sampai kulit jadi legam..kul 3pm..lapor da..carik kedai untuk our lunch..dari KL ingat nk mkn asam pedas melaka..tp yang jmpe Food Court je..so mkn je ape yg ade..da kenyang,mate ngantok..we all carik r kawasan tepi pantai.then we all tido selame setengah jam dalam keta untuk melepaskan kengantokkkan..Lebih kurang kul 5pm we all gerak ke KL kembali..selamat tinggal Melaka..Aku plak yang drive..sementara En.Tunang mate terkelip2 tahan mengantok..nk kaver nye hal kn..lupe nk cite..time tido setengah jam tue..En.tunang aku..kentot 4 kali+berdengkur yang hebat..tp aku paham,die sgt penat..lucumanan..on the way we all singgah R&R Seremban..segarkan badan wif hot coklat..then terus memandu ke KL..secara kasarnye all the cost for two of us is RM200..akhir seklai penat+best sgt..tengkiu so much to En Tunang yang merealisasikan kehendak aku...

Julai 24, 2010

petua jage HATI WANITA


1. Bila saja anda pulang ke rumah, carilah dia dahulu sebelum anda lakukan perkara lain dan peluklah dia.

2. Tanya kepadanya soalan-soalan yang tertentu menunjukkan anda sedar apakah yang dia rancang untuk lakukan hari ini.

3. Latihlah diri anda untuk mendengar serta bertanya soalan kepadanya.

4.Berikan padanya perhatian yang sebenar tanpa menunggu dia memintanya selama setengah jam setiap hari.

5. Bawakan kepadanya hadiah yang mengejutkannya pada bila-bila masa lebih-lebih lagi pada tarikh atau perayaan yang bermakna.

6. Rancanglah masa untuk bersamanya

7. Selalulah memujinya dari segi kecantikan dan keanggunan rupa parasnya.

8. Akui perasaannya bila dia merasa marah.

9. Tawarkan bantuan kepadanya bila dia merasa letih dan penat.

10. Jadualkan mana-mana perjalanan lebih awal agar dia tidak kelam kabut membuat persediaan.

11. Sekiranya anda terlewat, jangan lupa untuk menelefon dia dan beritahu dia tentang hal itu.

12. Bila dia mahukan sokongan anda dengan bertanya mengenai sesuatu perkara, katakan ya atau tidak. Jangan jadikan dirinya rasa bersalah kerana bertanya.

13. Semasa perasaannya tersinggung, berikan padanya rasa simpati anda dan nyatakan kepadanya ‘Saya kasihan awak tersinggung’. Kemudian diamlah, biarkan dia dapat merasakan bahawa anda memahami yang dia tersinggung. Jangan cuba jelaskan pula kenapa rasa tersinggungnya itu bukan salah anda.

14. Pada masa dia mahu berbincang dengan anda,Berikan perhatian sepenuhnya.

15. Pastikan bila dia letih atau marah, tanya dia apa yang dia hendak buat dan tawarkan bantuan anda dengan melakukan beberapa kerja yang akan dilakukannya.

16. Beritahu padanya bila anda mahu tidur atau mahu keluar.

17. Telefon dia semasa anda bekerja dan bertanya khabar atau kongsikan sesuatu yang menarik, atau hanya berkata “hai”.

18. Katakan ‘Aku cinta padamu’ sekurang-kurangnya sekali sehari.

19. Bila anda hendak berjalan jauh, telefon dia, biar dia tahu anda selamat sampai dan berikan nombor telefon tempat itu.

20. Basuhkan dan periksa kenderaan yang digunakannya.

21. Sabarlah bila dia mahu berkongsi pendapat dengan anda. Jangan mengalihkan pandangan anda pada benda lain, atau melihat jam.

22. Tunjukkan kasih sayang anda ketika bersamanya walau di khalayak ramai.

23. Bila anda memegang tangannya, jangan pula jadikan tangan anda kaku dan lumpuh.

24. Ambil tahu apakah makanan atau minuman yang dia suka agar anda boleh suruh dia memilih apa yang dia memang gemar.

25. Sarankan beberapa restoran yang baik, jangan bebankan padanya untuk menentukan di mana hendak makan.

26. Luangkan masa anda untuk pergi bersamanya ke tempat yang dia suka pergi, selama mana tempat itu adalah tempat yang baik atau diharuskan.

27. Wujudkan masa bila mana anda boleh memakai pakaian bersama-sama.

28. Cuba memahami bila dia lewat atau tiba-tiba mahu menukar pakaiannya.

29. Berikan perhatian yang lebih kepadanya daripada orang lain ketika anda berada di khalayak ramai.

30. Belikan dia hadiah-hadiah kecil dan comel.

31. Belikan untuknya pakaian. Pastikan anda tahu saiz tubuhnya serta warna, fesyen dan corak yang lebih digemarinya. Atau anda boleh belikan kain untuk dijahit kemudiannya.

32. Ambillah gambarya pada waktu-waktu keramaian atau di tempat-tempat yang mahu dijadikan kenangan.

33. Luangkan masa bersendirian dengannya untuk melakukan sesuatu yang romantik.

34. Biar dia tahu bahawa anda bawa gambarnya dalam dompet anda dan menggantikan ia dengan gambar terbaru bila sudah sampai masanya.

35. Biarlah anda yang memandu ketika berjalan jauh. Pandulah dengan selamat, tidak terialu laju hingga mengecutkan hatinya dan tidak pula terlalu perlahan sedangkan anda boleh laju.

36. Bila anda keluar bersamanya, anda sendiri perlulah tahu arah tujuan anda agar dia tidak terasa tertekan memandu arah kepada anda.

37. Solat bersama dan berdoa bersama.

38. Kejutkan dia dengan puisi atau nota cinta.

39. Layanilah dia sebagaimana anda melayani semasa awal-awal dahulu.

40. Bacakan dengan kuat sesuatu ruangan akhbar yang menarik minatnya.

41. Tuliskan dengan kemas apa-apa pesanan untuknya yang anda terima melalui telefon.


42. Tawarkan untuk bawakan barangan yang berat. Jika hendak berjalan, letak dan barangan yang hendak dibawa di kereta.

43. Bila dia memasak, pujilah masakannya.

44. Sewaktu anda mendengar dia berkata, pandanglah ke matanya. Tunjukkan bahawa anda berminat dengan menyatakan ‘Betul kata awak’. Di masa yang sesuai, pegang dia dengan tangan anda bila anda berkata kepadanya.

45. Tunjukkan minat anda pada apa yang dia buat hari ini, pada buku yang dia baca, dan pada orang lain yang dia hubungi.

46. Ketawalah pada jenaka dan senda guraunya. Katakan terima kasih bila dia buat sesuatu untuk anda.

47. Rancanglah untuk makan angin bersamanya.

48. Berbincanglah dengan cara yang menunjukkan kepadanya bahawa anda mahu dia dapat apa yang dia kehendaki dan anda juga mahu apa yang anda kehendaki. Ambil berat, tapi jangan berat sebelah.

49. Bila anda berjauhan darinya, beritahu padanya bahawa anda rindu padanya.

50. Belikan untuknya makanan yang dia gemari.

51. Minta pandangannya tentang sesuatu dan hargai pandangannya.

52. Ramai lelaki menganggap yang penting bila bersama wanita ialah melakukan perkara-perkara besar saja tetapi sebenarnya yang akan memenangi hati wanita ialah bila lelaki melakukan hal-hal kecil untuk membantunya dan menunjukkan anda ambil berat padanya.

53. Dengan cara ini wanita akan merasa dirinya dicintai. Bila dia merasa dicintai, dia akan cinta pada anda tanpa berdolak-dalik.

Julai 18, 2010

LAWAK sengalzzzz




Seorang pengemis pergi ke sebuah warung dan bertanya, "Ada sisa
makanan, encik?"
Tuan warung pun menjawab, "Tidak ada." Pengemis itu pun
mengeluh, "Iya la, nasibku." Lalu dia berlalu pergi.
Keesokan harinya, pengemis tersebut pergi ke warung itu lagi dan
bertanya soalan yang sama. Begitu juga hari-hari yang berikutnya
tetapi dia tetap menerima jawapan serupa iaitu 'tidak ada'.
Akibat jemu dengan soalan yang seing ditanya oleh pengemis tersebut, akhirnya tuan warung berkata, "Saya sudah berkali-kali cakap, saya tidak ada sisa makanan untuk diberi kepada kamu. Semuanya habis dijual! Jika kamu bertanya lagi, saya akan paku kaki kamu ke lantai," Keesokannya, pengemis itu datang lagi ke warung dan bertanya, "Ada paku?"
"Tidak ada," jawab tuan warung.
Pengemis bertanya lagi, "Ada sisa makanan, encik?"

*************************************************************************************



Pada suatu hari Si Amin disuruh oleh emaknya mengambil mangga di kebun. Sedang Amin memanjat pokok mangga, tiba-tiba dia terlihat ke bawah ada sepasang remaja sedang 'bercekerama' . Maka berdirilah bulu roma Si Amin. Dia pun bertahan di atas pohon sambil menahan lututnya yang semakin mulai gemetar.

Tak lama kemudian didengarnya suara isak tangisan remaja perempuan itu, sambil tersendat-sendat dia bicara. "Abang macamana kalau saya hamil nanti? Abang kena bertanggung jawab." "Sudahlah, dik, kita serahkan semua ini pada Yang Di Atas, " jawab si lelaki..

Si Amin terperanjat lalu dia berteriak, "Wah! wah! kamu berdua yang sedap-sedap di bawah, senang-senang nak serahkan semuanya pada aku! Aku kan cuma tengok saja, usik pun tidak!!

*************************************************************************************



Seorang guru tadika sedang memupuk rasa percaya diri kepada pelajarnya-pelajarn ya. Guru tersebut meminta mereka untuk memperkenalkan diri sekaligus memberitahu tentang cita-cita mereka.

Abu berdiri dan berkata, "Nama saya Abu bin Dolah. Bila besar nanti saya ingin jadi juruterbang, jadi bolehlah saya pergi ke Australia, Eropah, Iraq dan sebagainya".

"Bagus Abu. Terima kasih. Siapa lagi?", tanya cikgu.

Seorang pelajar perempuan yang duduk di tepi berdiri dan berkata, "Nama saya Noni binti Samad. Kalau besar nanti, Noni nak jadi suri rumah tangga dan mempunyai anak-anak yang comel".
"Bagus. Jadi suri rumah tangga merupakan cita-cita yang mulia. Siapa lagi?".

Seman berdiri dan berkata, "Saya Seman bin Leman, bila besar nanti saya bercita-cita untuk membantu Noni mencapai cita-citanya. ..".

Julai 13, 2010

KL-N9-JOHOR-N9-KL-CHERAS



tanggal 10 June 2010..di subuh ari berangkat ke kampungku yakni N9 untuk menyertai rombongan menghantar pinangan edy (sedare aku)..wahhh..sgt mengantok bcoz nite before g berconde ngan En Tunang..Then sampai kampung around 9.00 am..wah..very the tired..coz aku yg drive..akak aku setia duk sebelah je..

After that around 10.30 we all gerak ke johor secara berkonvoi 6 buah kereta..then sampai sane dalam kul 12.30pm..huhu..carik kemah xde pun umah yang pasang kemah..rupenye mmg xde kemah..so we all pun bersila pangung dlm umahnye..perbincangan dibuat oleh pakcikku (Papa) dan juge pakcik di sebelah pempuan..akhirnye semuanye selesai...then..makan timez...wahhh..lauk die mmg best..n the best part is their desert..mmg mengancammm..



-ni la gmbo orang yang di pinang..we all panggil sya-



-sesi perbincangan antara pihak lelaki dan perempuan-



Kemudian settle makan n berborak each other,we all pun berangkat pulang ke N9..sgt r letih..coz aku gak yang drive ke Johor tue..sampai kampung around 4.30pm..tido jap..kul 6.oopm gerak balik KL..aku lagi yg drive..mmg aku jd driver seari suntuk..
pastu smpai KL kul 8.00 pm..huhu teka ape jadi selepas e2? tido? pengsan? ...no..no..no..tekaan anda salah..aku g datink ngan En.Tunang..huhu..giler kan..mmg sgt letih..tp xpe..bak kate orang sekali gus letihnye..pastu En.Tunang bwk g mkn stimboat yang sedap+murah..wahhh sgt santai..ngn air botol bodoh sekali..En.tunang..sile bawak sy pergi lagi mkn kt situ ek..hehehe..

Julai 11, 2010

semoge perkembangan BABY die sihat..amin




10 July 2010 ..tepat pukul 2.10pm..aku sedang drive dari Johor ke N9..lalu nfon ku berbunyi tande ade mesej di terime dan mesej tersebut berbuyi

"Liza,td aku g hosp.Aku bleeding lg.Doc kate baby x membesar.Die bg aku sminggu utk tgk pkembangan baby.If xde pkmbangan doc nk gugurkan.Aku sdh la"

aku tercengang..Ya ALLAH kenape begitu berat ko uji die ..die da penah keguguran sekali dulu..tp xmungkin untuk kali ke2..Ya ALLAH ko sihatkanlah baby itu..bugy la peluang sahabatku itu untuk merasai mempunyai seorang baby yang comel..die da ckup teruji dengan usikan orang sekeliling..die terlalu tabah Ya ALLAH..
Maka doc bugy MC semingu untuk rest..semoge suatu keajaiban akan berlaku kepada sahabatku...aku sentiasa mendoakan yang terbaik untuknye..aku juge berdoa sgt2 moge bayi itu dapat melalui kehidupan di dunia seperti ibu dan ayahnye..wahai kawan2 aku yang lain..marilah bersame2 kite mendoakan kesejahteraan baby dan ibunya..

Julai 08, 2010

one of my HARTA

Just amik kunci dari pemaju..ni r antara pict yang di ambil dlm umah..xbyk pun gmbonye..umah ni xbleh di duduki lagi..coz meter persendirian belom dipasang..tp sesape yg tegar nk duduk gak..sukeati r..ade aku kesah?hehehe..so cadangan awal mmg nk sewakan kt orang..tp memandangkan lepas kawin we all xde umah nk duduk selain umah mak..so we all cadang nk duk je umah ni dulu..





OK..umah ni adalah di tingkat 1..no 4 dari tepi..dlmnye ade 3 bilik tido..1 bilik mandi+1 bilik buang air besar..maknenye..xde r bergado2 nanti rebut bilik air kn..huhu
dapur da siap bermozek..tp yang lain xde r..dapur agak kecik..but it is ok for person yang rajin masak cm aku ni..huhu..bilik die pun ok r..so..masalah skunk ialah mane nk korek duit untuk pasang grill for the whole umah tu..sob..sob..ade x mane2 NGO yang leh bugy duit kt aku!!!!!!!

ikut je RAGAM die

Last weekend..on sunday is my last exam for short sem..paper stat kul 9.00 a.m and supposed finished at 10.30a.m..tp aku kuar kul 10..kol En Tunang untuk fetch aku kt Yayasan Selangor..huhu..After dat..is relaxing time..so kteorg pun g r berconde ke sg congkak..padahal hari da ujan..tp redah je..ikutkan je r kemahuan die tue..n for your information..En tunangku e2 membeli tangguk..untuk menangkap ikan katenye..

ni r die ngn gaye nye yang tersendiri tanpa mempedulikan aku yang sedang menyantap nasi lemak..sedang menyahut cabaran aku untuk menangkap ikan sebanyak 15 ekor sempena ngn harge tangguk e2..RM15 hengget hokeyyyy..



Kemudian sempat lagi berPeace kt aku..sabor je r..mest korang tanye nape aku x mandi kn..korang tgk r sendiri air sungai tue..da mcm teh susu je..xlalu r nk mandi..n mmg xde mood nk mandi pun..not in a good condition..huhu..tp cume celup2 air je kaki tue..jgn tidak org kate kan..



At last,dapat la 11 ekor ikan lalu ditempatkan ke dalam aquarium kecik yg di bwk oleh En Tunangku..the best part..aku yg kene pegang aquarium tue..hangin je aku..tp apekandaye..IKUT JE RAGAM DIE (sempena tajuk diatas)..pastu..we all pun pulang ke rumah..huhu..balik terus tidoooooo..penat seyhhh

LOVE each other

video

Julai 05, 2010

IF....




If I could catch a rainbow
I would do it just for you
And share with you its beauty
On the days you're feeling blue.

If I could build a mountain
You could call your very own;
A place to find serenity,
A place to be alone.

If I could take your troubles
I would toss them in the sea,
But all these things I'm finding
Are impossible for me.

I cannot build a mountain
Or catch a rainbow fair,
But let me be what I know best,
A friend who's always there.

layan kan je KEBOSANAN aku ni



kengkunun je nie..using photoshine



beliau yang sgt sports men..aku redha je..huhu



walaupun rupe cm adik angkat ahlong..kdg2 jiwang gak..huhu..sowie!!.uhukk..OK..ingin melihat sesuatu keajaiban dunia?sile scroll ke bawah..














Last sekali..heroin yang cute..kahkah..korang pasti menyesal scroll td...

Julai 04, 2010

JEALOUS ke aku nie?



hyper2..just baru balik dari mengisi perut ngn my best fren zoey..arini kepale aku sakit sgt2 OK..n bertambah sakit kepale ngn bende2 yang nonsense..sok da nk keje..adoi..xindah lansung kalo bab nk keje nie..indah kalo duk umah tido n duit terbang masuk dlm wallet kn..
Nk cite ckit..arini ade r belaku somting yg wat aku rase cm aku nie jeles kot..ntah r...nk kate jeles xjgk..tp ati cm panas je..xcool punnn..huhu..alkisahnye pasal seorang lelaki yang di beri name tunangku..huhu..geli je pangil beliau tunang...tp mmg betol..da die mmg tunangku kn..somting jadi arini yang wat aku jeles..tp die xsedar kot..n aku pun xnk die sedar yang aku jeles..n dat thing leh wat aku malu je..huhu..tp rasenye..mcm xlogik aku nk jeles..tp nk wat cmne..ati ni bukan leh dipujuk...

Tp xpe r..aku iburkn je ati aku ni..aku mmg terbaek bak belakon sedapkan ati sendiri..eija yang BEST..uhuk2...piluuuu..so..xde sape nk cite..berbloggy r saje nk lepas kn ati yg lara nie..canggih kn zaman skunk..xyah nk berdiari sgt kot..
Papepun..mmg sgt touching td...tp xpe..tabahkan je r ati nie..n xnk beliau perasan yg aku jelessy ketika itu..huhu..kn da kate eija pelakon terbaekkkkkkk..ermmm...mmg xde jln penyelesaian..jln penyelesaiannye aku sedapkan je ati aku ni sendiri..ok r..sok nk keje..so kene r tido..sok pose lak..huhu..eija be strong!!

Julai 01, 2010

EXAM mood

hye kawan2..giler gedik aku nie..skunk ni aku ngah bercuti.Dari rabu (30.06.2010-02-07.2010)..wahhh..indah je cuti lame2 kn..tp wat happened,rabu bknnya aku stady,tp aku g berdatink lak..adoi..pe nye perangai aku nie..yang tukang mengajak pn same je..g r mengukur persegi jalan kat Mid Valley tue,pegy be2..tp smpai mid jd sensorang..ape kes?huhu..pelagy..perang meletus r yang sebenarnye..bwk haluan masing2..giler kn kteorg nie..mmg gile..last skali..berdamai..one of the factor is bcoz of CAMIOR



2nd factor tgk wayang kene duk sebelah,3rd factor nk balik umah kene balik ngn die..huhu..OK..xyah nk meraban cite lain..aku nk cite pasal exam..arini 1st paper..english paper..hope aku leh menulis dengan baik n jayenye.. :-) mari buat ulangkaji di cni,1st adalah: Introduction=Background+scope+objective+significance
Methodology=Sampling+instrument+research procedure
Finding+Discussion
Conclusion
Recommendation=recommendation on findings+Future recommendation

Wahhhh..excellence..tp kang nk jawab..mampuih..so..please pray for my kejayaan k gangs..exam will start at 2.30pm..and will be end at 5.00pm..harini "beliau" yang akan anta and amik ku ke exam..huhu..mekacih..jasamu di kenang..nanti kite blanjer kopok lekor k..Ok..c u next post..luv u all..